X-GPS track

Oprettet d.

X-GPS track

X-GPS track

Plug & Play GPS tracking.

X-GPStrack.com er sidste nye skud på stammen til X-produkt serien.
X-GPS trackeren monteres på plus/minus ledningerne på batteriets poler. Enten via de medfølgende kabelsko, eller via strømtyve et sted i ledningsnettet.

GPS tracking er lidt af en jungle at navigere rundt i og priserne er ofte til erhverv og de fleste skriver at de er Danmarks billigste (?). Dels udbydes der rigtig mange former for TAGS. Vi fraråder absolut brugen af tags til tyverisikring. Det er super godt til mange ting, børn, barnevogne, kufferter og koner osv., bare ikke til tyveri. Tags fungerer ved at nasse på de smartphones der er i nærheden, inkl. tyvens! Ikke ideelt da man på telefonen kan se og deaktivere tags delingsfunktionen.

Derfor har vi lavet en gennemsigtig løsning, som er nem i alle aspekter.
Her skal du ikke ud og rode med teleoperatør, onboarding, kodning af GPS unit, eller opsætning på server og online map. 
Alt dette har vi gjort for dig til en fast flad månedlig eller årlig pris, alt efter om du vil spare lidt på abonnementet.
Det vil sige at alt er inkluderet i prisen.

Når du har bestilt trackeren og monteret den, er den klar på vores online map på www.x-gpstrack.com
Du kan oprette GEO-fences, oprette rapporter og naturligvis følge dit køretøj i Real-time.

Det er vores erfaring at forsikringsselskaberne ikke længere tilbyder rabat på forsikringsprisen ved montering af GPS tracker, men kræver det ved visse mærkespecifikke biler (Porsche, Ferrari osv.) samt både og MC der overstiger en vis værdi. Typisk startende ved + 1-1,5 mill.

Trustpilot